Cookie instellingen

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Gegevens die met deze cookies worden verzameld, worden gecombineerd en geaggregeerd ten behoeve van statistische analyse. Wij slaan geen persoonlijke informatie op.

View details

Cookies die er voor zorgen dat deze website naar behoren functioneert

View details
Mijn instellingen wissen. Gewist!

Coronavirus

Vanaf 1 juni mag de horeca haar deuren weer openen met inachtneming van de gestelde voorwaarden.

Wij zijn natuurlijk erg blij met deze berichtgeving en zijn op dit moment ook druk bezig om aan deze richtlijnen te kunnen voldoen zodat wij op 1 juni weer gasten mogen ontvangen.

 

De gezondheid van onze gasten en onze medewerkers staan voorop !

Heeft u plannen om ons pannenkoekenrestaurant vanaf 1 juni te bezoeken? Leest u dan eerst onderstaande richtlijnen aandachtig door.

 

Terras 

Op het terras geldt geen maximum aantal personen.Wel moet iedereen aan een tafeltje zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).

 

Restaurant 

Bezoekers moeten reserveren.

Maximaal 30 gasten (Exclusief medewerkers).

Iedereen houdt de 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen

Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.

In een checkgesprek vooraf tussen ondernemer/medewerkers en de

gast wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert.

 

Evenals in de publieke ruimte vindt handhaving van de 1,5 meter plaats vanaf drie personen. In dit geval gebeurt deze handhaving primair door de ondernemer/medewerkers.

 

En verder......

1. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.

2. Wij kunnen gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid-en/of griepklachten.

3. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.

4. Desinfecteer bij binnenkomst je handen.

5. Was na het toiletbezoek grondig je handen.

6. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5 meter regels van het horecabedrijf en/of de

geldende 1,5 meter regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met de regels kan op jou worden verhaald.

7. Reserveren is verplicht!

You have Successfully Subscribed!